Инцидентът е станал през нощта в в близост до жилищната сграда

...
Инцидентът е станал през нощта в в близост до жилищната сграда
Коментари Харесай

Брутална вендета! Заляха автомобил с монтажна пяна

Инцидентът е станал през нощта в в непосредственост до жилищната постройка в съветския град Волгоград като фотографиите на извънредно изглеждащата с пяна автомобил Skoda Kodiaq се появиха в обществените мрежи и провокираха голям брой мнения, написа auto.blitz.bg.  

Неизвестни злосторници, под прикритието на тъмнината в нощните часове, са запълнили с монтажна пяна всички отверстия на колата. Кодиакът е напълно нов, а цените за този модел при дилърите стартират от към 18 хиляди евро.



С какво е ядосал притежателят на шкодата хулиганите, единствено можем да гадаем. Според множеството мнения в мрежата, най-вероятно той е бил осъден за неправилно паркиране, или е дължал пари на някого.



Има и консуматори в интернет, които пишат ехидно: " за зимата са го подготвили, с цел да не духа ", " би трябвало да го направя на някогашния си ", " най-вероятно, провинението му не е много тежко, другояче кой знае какво щяха да му създадат, а това е по този начин - за предизвестие... "

Каквато и да е повода,  наказването си е брутално: малко евентуално е в този момент да бъде допустимо да се почисти пяната без да се повреди боята.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР